Mahkum Trenler - Klip

Trenlere sevdalıyım
Yo, trenler bana sevdalı Bir de sana...
Trenler, tren olalı beri gidip gelmekte, yüreğim ve yüreğin arasındaki raylarda!
Trenler özgürlükleri kadar mahkûm;
Bize!

Sevgi Ailesi'nden Ertuğrul Gümüş'ün, sitede Radyo Kayıtları bölümünde yer alan "MAHKUM TRENLER" isimli ses kaydına resimler ekleyerek oluşturduğu klip...

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Yorumlar 

7 Ziyaretçi 01-06-2010 11:04
Emeği geçen herkesin ellerine, yüreğine, gönlüne sağlık... Güzel, çok güzel, çok çok güzel... Devamını bekleriz.
Alıntı

6 Ziyaretçi 26-05-2010 08:12
Şiir defterimde bu şiir mevcud. Daha 14 yaşında bir tarafı büyümeye çalışan, diğer tarafı küçük kalmakta ısrar eden bir kız çocuğu iken, stop köşenizde daha okumadan defterime yazdım. Yazarken okudum, okurken yazdım. Beğendiğim şiirlerdendir yüreğinize sağlık. :)
Alıntı

5 Ziyaretçi 11-03-2009 07:04
Hepinize teşekkür ederim. Amatörce bir şeyler yapmaya çalıştım. İnşallah bundan sonra yapacaklarım, daha güzel olur.

ERTUĞRUL
Alıntı

4 Ziyaretçi 18-02-2009 12:19
:-)
Yazı mükemmel... Her okuduğumda yakar!
(işte bu benim dediğim, hatta fesatlık yapıp kimselere veremem dediğim yazılardandır:-)

Seslendirme bir harika... İlk dinlediğim gün gözlerimin yaşarmasına engel olamadım... Hala da bi tuhaf oluyor içim.

Klip: çok güzel olmuş:-)
ellerinize sağlık.
Başarılarınızın devamı, kliplerimizin devamı dileğiyle.

GÖLÇİÇEĞİ
Alıntı

3 Ziyaretçi 18-02-2009 12:17
İzledik, dinledik ve beğendik. Güzel olmuş, devamı da olur inşallah...

PERGİN
Alıntı

2 Ziyaretçi 18-02-2009 06:22
Ellerinize sağlık Ertuğrul Bey, klip çok hoş olmuş, zevkle izledik, dinledik.

KARANFİL
Alıntı

1 Ziyaretçi 17-02-2009 17:21
Bugün Sitenin ziyaretçi sayısı 100.000' e ulaştı sanırım şu anda.
Bu sevgi sitesine Uzanıp dokunmak ve Sarılmaktır artık SEVMEK. Hep Sevgide buluşabilmek dileğiyle 100.000. ci kişiyi kutluyorum.

İSMİMAHFUZ:-)
Alıntı

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval