Seyir Defteri - 01 Aralık 2008 (Bir Aralık akşamı)
Bir Aralık akşamı
Bir Aralık akşamı...
Veya 2008 senesi, 1 Aralık gününün gecesi.
Geçtiğimiz, sanki yazdan kalma, şahane bir gündü. Ve güneş battıktan üç saat sonra, saat 19.50'de, pencereden işte bu fotoğrafları çektim...

Biliyordum ki, benimle aynı dakikalarda sizlerden de bakan vardı aynı manzaraya...
Güzelliğin bir adı da bu olsa gerek;
..aynı zamanda aynı şeyi yapabiliyor olmak!
.....
Bu köşenin ismi de "Seyir Defteri" ya...
Bu fotoğrafları buraya koymayacağız da nerede kullanacağız? :)
| < Önceki | Ana Sayfa | Sonraki > |
|---|
Yorum ekle
Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
- Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.
- Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.
- 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.
- 'Herkez' denmez 'herkes' denir.
- 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.
- 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.
- 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.
- 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.
- 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.
- 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.
- 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.
- 'v' yerine 'w' yazılmaz.
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Yorumlar
Selam ve dualarımızla...
KADİR ÇETİN
GÜLSÜM
KEBİKEC
Neden ben de sen bakarken görmedim ki, ağlamak istiyorum. Neyse ki siteye koymuşun da buradan geç de olsa gördüm. Ellerin dert görmesin...
TUBA
SULTAN N.
ASUDE
Çok güzel. Paylaştığınız için size teşekkür ederim. Ve bu harika manzarayı bize ikram eden yaratıcımıza sonsuz şükürler olsun.
Selamlar
FATMA
.....
Dün akşamüstü de ilginç bir şey olmuştu.
Hani "Yıldız Tozu" diye bir film var: Venüs (akşam yıldızı) bir kız şeklinde dünyaya düşüyor, zaman zaman parlıyor filan! Fantastik meraklısı olmayanlara tavsiye etmem...
Fakat film bittikten sonra göğe baktık ki, o ne? Her akşamki Venüs'e yakın bir yıldız daha var! Filmde de öyle bir şeyler vardı...
Bu ne dedim, belki de bir uydudur, dedim hatta!..
Demek ki Jüpiter'miş...
Şekli de ilginçtir onun...
MUAMMER
BİLAL
.....
Aynı anda aynı yöne bakmak ve aynı resmi görmek birbirinden uzakta, belki aynı belki farklı duygularla... Ne güzel! Harika bir manzaraydı. İnsan güzel birşeye bakarken kendi hayatındaki en güzelleri hatırlıyor galiba hep. Acaba gördü mü diye telefona sarılmak ya da koşup hemen onu da aynı güzellikten nasiplendirmek isteği ne güzel. Hele bir de bunu biri senin için yapıyorsa en güzel :-)
ŞAHİKA