Muammer Erkul'a mektup yazmak isteyen var mı?
Hep Sevgili Muammer Erkul yazacak biz mi okuyacağız?
Biraz da biz yazalım zat-ı ali okusun.
Kocaman bir sevgi ailesi olduğumuzdan dolayı ve herkesin bu konuya canla başla iştiyak edeceğinden ötürü sadece şağıdaki boşluğu doldursak yeter, Muammer Bey'i çok yormayalım ki yazmaya hemen başlasın =)
Muammer Erkul'dan yeni bir kitap istiyorum. Çünkü Muammer Erkul'dan ................ tarzında bir kitap okumak istiyorum.
| < Önceki | Ana Sayfa | Sonraki > |
|---|
Yorum ekle
MESAJ YAZMADAN ÖNCE:
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
- Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.
- Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.
- 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.
- 'Herkez' denmez 'herkes' denir.
- 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.
- 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.
- 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.
- 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.
- 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.
- 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.
- 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.
- 'v' yerine 'w' yazılmaz.
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Yorumlar
tA
Erdem
Onur Fatih Taş
tA
FERİDUN
tA
Ayşe
Ayşe
Aramadktan ziyade istedik ve hâlâ istiyoruz, YENİ BİR KİTAP istiyoruz. İnsan bir şeyi gerçekten isteyence ulaşıyor değil mi?
Göreceğiz değil mi Muammer Abi :)
tA
İbrahim Arslan
Hürmetler
tA
Öp beni alnımdan sen öp seccadem."
Necip Fazıl Kısakürek
Kimsecikler ses vermezse vermezin; hâlâ yeni bir kitap istiyorum :)
Sevgiler kere sevgiler
tA
:) tA
Yeniden "yar" ile buluşmak ve yeniden yeni bir kitap istemek, çok hoş...
tA
Hatta geçen gün güneye göç eden kuş kafileri bütün semayı sarınca (öyle muhteşem bir manzarayda ki... kuşlar semayı sarmayı ve gökkubenin mavisinin bu siyah noktaların arasından görmek...) onlar da kitap istediklerini söylediler ki göçmen kuşlar= Türkiye'nin 4 bir yanından göç eden canlılar ;)
tA
ayşe:)
Dün, önceki gün, evvelki gün söylediğim gibi: Yeni bir kitap istiyorum.
Beni duyuyor musun Muammer Abi'ciğim :)))
tA
Ben de yeni kitap istiyorum!
Taner
ÖMER FARUK
Yazmak için bu kadar geç kaldığım için üzgünüm ama uzun zamandır bilgisayar başına geçemedim. Şimdi bütün günleri telafi edercesine haykırıyorum: BEN DE MUAMMER ERKUL'DAN YENİ BİR KİTAP İSTİYORUM!
Sevgiler kere sevgiler
Gün bugün de doğup battı; işte bugün de yine ve yeniden "yeni kitap istiyorum!" diyorum.
Selma ve üç yaşındaki oğlu Erkan :)
Hakan
Tülin
R.ALTAY
Roman, deneme, derleme... Ne olursa. Üstadım; cümlelerini yani basılmış sayfalarla, iki kapak arası elimizde görmek istiyoruz...
Muhabbetle :)
Celalettin H.
Saygıdeğer Muammer Bey proje demiştiniz ya, buyrun size projenin hası:
Öyle sitenin sol köşesine babam cam ustasıydı, hayatımız orada şekillernirdile rle bitmiyor bu iş ;) YENİ KİTABınızda bize anılarınızı yazın; Yalıköyü, Şişecam'ı, Şişecam Fabrikasının Mağazası'nın arkasındaki bahçesi, Sultaniye Parkı'nı, Paşabahçe'yi, şimdilerde belediyeni sosyal tesisleri ile ünlenmiş ama bir zamanlar semt halkının plajı olan Burunbahçeyi yazın; Beykoz'u yazın, kıymetli babanızı,rahmet li validenizi (lütfen bir fatiha, üç ihlası şerif okuyalım) dedenizi yazın... Ve Beykoz sahiline uzanan, dalgalarla yarışan çocukluk yaramazlıkların ı yazın; Cağaloğlu'nun Cağaloğlu olduğu günleri yazın, mürekkep kokusuyla tanışmanızı yazın, çizme eyleminin ilk anısını yazın... Yazın işte yazın... Yazın ki öğrenelim sizin bize ulaşmanıza vesile olan herkesi ve ardından bir Fatiha dökülsün dudaklarımızdan ...
tA
Yeni bir kitap, yeni bir sığınak. Yeni bir mutluluk, huzur kaynağı. Satırlar arasında kendimizi bulduğumuz mis kokulu yeni bir kitap istiyoruuuuuuuu uuz...:)))))))))))
H.E
Elif Sıla Alkar
Muammer Erkul'dan yeni bir kitap istiyorum; çünkü hiçbir umman içmekle bitmez! Ve ben her damlanın hazzına varmak istiyorum.
Onur Taş
Çekingen, tutuk, saygılı.
Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı.
Bitmeyen işler yüzünden
(siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldı.
Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk
Geçeceği aklımıza gelmezdi.
Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı;
Gecelerde ve yalnız.
Vermeye az buldunuz
Yahut vaktiniz olmadı.
Behçet necatigil
Ve dâhi Sevgi Ailesi'nin bütün fertlerinin Muammer Erkul'dan yeni bir kitap okumak istediklerini biliyoruz fakat 2 tık yapıp neden buraya destek vererek Muammer Erkul'u yazması için destek ve teşvik etmiyorlar bunu bilmiyoruz. O bize hep destek olmadı mı, şimdi sıra bizde değil mi?
:)
tA
(Yeni bir kitap elbette bizler de istiyoruz)
Selamlar...
Sadık
Sayın tA'ya : Civcivler bazen yaramaz çıkıyor. Anlamıyorlar üşüyeceklerini, donacaklarını, aileden daha iyi bir yuva bulamayacakları nı, özleyeceklerini ... Sonra anlayınca da işte böyle çıkıveriyorlar ortaya tıpış tıpış... Nasılsa ailesi onu geri çeviremeyecek ya, "atsan atılmaz satsan satılmazsın, gel haydi yine geell bakalım" diyecekler ya mecburen... :) Bir iki şamara da razı gelmek lazım tabi :) Yani, Kandırılan siz değilsiniz, tam aksine; aksine kanan, soba başından kalkan biziz :)
Sevgiler...
Sultan Gül
tA
Ben de civciv olmak istiyorum :))
Muammer Erkul'dan yeni bir kitap istiyorum. Çünkü Muammer Erkul'dan Beni Bana anlattığı kitaplarına bir yenisini daha eklemesini bekliyorum...
Tüm benim gibi düşünenlere sevgi ve saygıyla!..
Hilale M.
Gönülden gönüle okuyoruz onu
Kaleminden damlayan her kelimeyi
Sindire sindire tekrar tekrar okuyoruz
İmbiğinden damıttıklarını her zaman bekliyoruz
Sevgiyle,sevgi ailesine selamlar
...
Ve Ey Sevgi Ailesi...
Muammer Erkul'u TRT'de izleyememek haklısınız hoş bi durum değil.Lakin; yeni bir kitap= Canlı, en canlı, capcanlı veee ekranlarda görülmeyen Muammer Erkul'lu, içre en içre açılan, bütün kuytulara ışık tutan bir yayın demek... Hem de yayını o anda izlemek ya da tekrarını izlemenin tüm zevki ve saat ayarları size kalmış.
SEVGİ AİLESİİİİ NEREDESİNİZ?
YOKSA SENELERDİR BENİ KANDIRDINIZ MI?
SANDIĞIM KADAR KOCCAMAN DEĞİL MİSİNİZ?
EEE İYİ DE BEN SENELERDİR SIRTIMI KİME DAYAYIP OTURDUĞUM YERDEN MUTLU OLUYORDUM...
HANİ BİZ SOBANIN ETRAFINDAKİ CİVCİVLER GİBİYDİK, NE OLDU, HI :(
tA
Merhabalar,
Evvela hürmet eder cümlemize sıhhat ve afiyet dilerim.
Efendim, Levent Bey'in abone sistemi kitap projesine bayıldım resmen 1 taşla 2 kuş :) Hem gazete hem kitap...
Amma...
Görülen köyün kılavuz istemediği bilinir... Sitede tA (yani zat-ı şahanem =) ,Esk. Ayşe Hanım, Tuba Hanım, Levent Bey, İbrahim Arslan Bey ve sayın L ve İstirham Beyler/ Hanımlar dışında yeni kitap isteyen yoksa /bunu da nereden çıkardın demeyin, siz söylediğiniz daha doğrusu "yeni bir kitap istiyorum" kampanyasına iki tıkla bir şey demediğiniz için ve bendeniz an itibarı ile ülkenin en güneyinde olduğumdan bütün göçmen kuşlar göç ederken bana sizden haber getirdi/, demek ki Muammer Abiciğim çok yorulmayacaksın :) Sen de bizler kadar kitap bastır ve özel imza gününde biz de bu kitabı almaya gelelim... Tabi kii bu özel baskının ilk kitabını evet resmen ve açıkca bendeniz istiyorum :)
tA
yemek yapmayi göstererek ögretiyorsa, o sekilde
kiymetli abilerimizde bizlere yasamayi göstererek
ögretseler. Belki böylelikle ömrümüzü bosa gecirmekten
kurtuluruz.
Mesela, bugün cocuklarimla sunu sunu yaptim, bugun
kendimi yetistirmek icin sunu sunu yaptim gibi.
İstirham