Bir maznun ve dua talebi...

Şaşırır kalırsın bazen!..
Dersin ki;
Bu sözü geçen insanın bu şuçlamayla ne alakası var?..

Suç belli, suçu işleyen de bellidir ama kanunlara göre bu ağırlığın birinin üzerine devrilmesi de şarttır!..
Velhasıl, zor bir durum...

Çocukluğumdan beri tanıdığım bir ağabeyim olan Enver Yorulmaz (
hücrelerime kadar inanarak söylüyorum ki) işlemediği bir suç ile yargılanmaya başlıyor... Yarın yani 21 Mayıs 2010 Cuma günü öğleden önce, Sultanahmet Adliyesinde...

Dili dönen, dua etsin ki; Allahü teala kalbine incelik versin birilerinin... Gelip ortaya çıksınlar da, kendi suçlarının cezasını başka birinin çekmesine mani olsunlar!

M. Erkul

Yorumlar 

5 Hicran Seçkin 22-05-2010 10:23
Rabbim en kısa zamanda selâmete çıkarsın...
Alıntı

4 Ziyaretçi 22-05-2010 10:21
Büyüklerin duası üzerinize olsun efendim.
Alıntı

3 Ziyaretçi 22-05-2010 08:38
Allahım, sana hamdü senalar olsun. Dualara devam...
Alıntı

2 Ziyaretçi 21-05-2010 11:41
Çok şükür... Duaya devam... :)
Alıntı

1 Muammer Erkul 21-05-2010 11:00
Saat 11.30
Kimler ve nasıl dualar ettiler ise sessiz sedasız; mahkeme salonuna karşı tarafın (yani vergi dairesinin) avukatları gelememişler ve mazeret beyan etmişler...
Tutanaklara Enver Yorulmaz abinin ifadeleri aynen geçmiş.
Dava sonbahara ertelenmiş ve üstelik kendisinin mahkemede bulunması da şart tutulmamış...
M:)
Alıntı

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval