Emine Ülker, Sedat Kuşoğlu ile evleniyor

Emine Ülker'i hatırlayanlar vardır eski dostlardan...
Emine'miz gelin oluyor :) sitemizin kim bilir kaçıncı gelini, bilen var mı?

Davetiyesini bize de gönderdi;
"bu mutlu gününü
Sevgi Ailesi ile paylaşmayı
yıllardır hayal ettiğini"

söyleyerek...

Emine Ülker,
Sedat Kuşoğlu ile evleniyor.

23 Mayıs 2010 Pazar günü, 13.00-17.00 arası
Mimarsinan Belediye Düğün Sarayı, Büyükçekmece İst.

İLAVE:

Sevgili Emine ve Sedat kardeşlerimin davetlerini kabul edip, düğünlerine katılabileceğimi ümit etmiştim.
Söz vermemiştim ama gelmek istediğimi söylemiştim... Fakat Pazar günü Ümraniye'deki toplantı uzun sürdü. Telefonu olmadığı için haber de veremedim...
Başka zaman toplanıp evlerine çay içmeye gideriz inşallah :)
Bu sabah göndermiş olduğu fotoğrafını gördüm...
Sizler de görün istedim.
Allah mesud ve bahtiyar etsin...
En güzel dualarla.
Muammer:)

Yorumlar 

9 EMİNE KUŞOĞLU 06-01-2012 11:53
Merhaba,abicim bu resme nasipse temmuz ayında birde bebişimiz eklenecek. Tüm Sevgi ailesinden hayır duaları bekliyoruz. Bir de sevgi ailesi ne isim vermek ister aceba :)

Emine Kuşoğlu
Alıntı

8 Ziyaretçi 28-05-2010 07:39
ALLAH RAZI OLSUN bir insan ancak bu kadar mutlu edilebilir sevindim. Evet düğünümde sizi çok bekledim düğün boyunca (SEDAT MUAMMER ABİ GELMEDİ DEDİM )ama bu incelikleriniz sayesinde de çook mutlu oldum dua eden herkesten Allah razı olsun dualarınıza ihitiyacımız var. Evimiz bizi seven herkese açık her zaman eşim ve ben bekleriz. Muammer abi evime muhakkak gelmelisin bahçesinde öyle güzel güller var ki anlatamam hem senin için semaverde çay da yaparım
Alıntı

7 Ziyaretçi 27-05-2010 15:43
Rabbim iki cihanda da mesut bahtiyar eylesin.
Alıntı

6 Ziyaretçi 25-05-2010 13:18
SELAMÜN ALEYKÜM. BU MUTLU GÜNÜMÜZÜ PAYLAŞTIĞINIZ VE BU KADAR GÜZEL DUALARIN EDİLMESİNE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ ALLAH RAZI OLSUN
Alıntı

5 Ziyaretçi 22-05-2010 10:22
İki cihan saadetinize vesile olsun.
Dünya hayatında sizleri buluşturan Rabb; bu dünyaya sizlerden hayrlı nesiller ihsan eylesin ve daima büyüklere yakın bulundursun...
Alıntı

4 Hicran Seçkin 22-05-2010 10:19
Hayırlı olsun :)
Yuvaları huzur, saadet dolsun inşallah.
Alıntı

3 Ziyaretçi 22-05-2010 08:34
Allah bir yastıkta kocatsın. Uzun, mutlu ve karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde bir ömür dilerim. Hayırlı olsun.
Alıntı

2 Ziyaretçi 21-05-2010 18:35
Allah geçim versin. Her iki alemde de birliktelik nasip etsin en güzel yerlerde...
Alıntı

1 Muammer Erkul 20-05-2010 21:48
Bütün güzel dualar sizlere olsun...
M:)
Alıntı

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval