İstanbul'da Tuğra Sergimize Davetlisiniz



Merhaba Tuğra Dostları,

Uzun zamandır sizlere yazmak için bir vesile olmamıştı. Ama bu ay içinde İstanbul'da gerçekleşmesi söz konusu olan sergimizi duyurmak istedim.

Yer: Yıldız Sarayı Müzesi Beşiktaş / İstanbul
Tarih: 18-24 Mayıs 2010 (Müzeler haftası boyunca)
Konu: 35 adet 45x45 cm ölçülerinde altın yaldız varaktan kesme yapıştırma Osmanlı Tuğra Takımı ve bir adet 75x75 cm S. II. Abdulhamid Tuğrası

Ziyaret gün ve saatleri: Müze Salı dışında her gün 10.00-16.00 saatlerinde ziyarete açıktır.
18 Mayıs Salı gününe gelmektedir, bugün açık olup olmayacağını size ikinci bir maille duyurmaya çalışacağız. Bizden bugün ziyaret için haber alamazsanız, müze tel: 0212-258 30 81.
19 Mayıs öğleden sonra müzede olmaya gayret edeceğiz.

Uygun olan dostların ziyaretinizi ve sergi alanında ziyaret defterini doldurmanızı bekleriz. Telefon, ajanda vb. hatırlatıcılarınıza not almayı unutmayınız :-)

En iyi dileklerimizle.
Dr. Ercan Mensiz

www.tugra.org

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:


Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.


Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

  • Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

  • 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

  • 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

  • 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

  • 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

  • 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

  • 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

  • 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

  • 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

  • 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

  • 'v' yerine 'w' yazılmaz.


'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)


SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval