İkizler
İKİZLER
.jpg)
Hayırlı akşamlar herkese.
Bugün sabah 09.10 da ikiz kız yeğenlerim dünyaya sağlıklı olarak geldiler çok şükür.
Hastaneden yeni geldim ve sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim, hayır dualar edeceğinizi bilerek hepinize tekrar sevgi ve selamlar gönderiyorum... (26 Ocak 2010)
Yeğenlerimin resimlerini de yolluyorum. Elbisesi sarı renkli olan Aslı Selcen, diğeri Arzu Selin.
Sevgiler ve hürmetler size...
Aslı
| < Önceki | Ana Sayfa | Sonraki > |
|---|
Yorum ekle
Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
- Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.
- Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.
- 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.
- 'Herkez' denmez 'herkes' denir.
- 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.
- 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.
- 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.
- 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.
- 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.
- 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.
- 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.
- 'v' yerine 'w' yazılmaz.
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Yorumlar
Allah hayırlı uzun ömür versin.
Bu iki güzel kız da; vatanlarına, milletlerine, dinlerine, ailelerine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Hayırlı, bereketli bir ömür versin Mevlam...
Hicran Seçkin