İyi ki doğdun Pembe zarflıı..

PEMBE ZARFLI'MIZ İYİ Kİ DOĞMUŞ:)

Bu gün doğmuş Aslıhan'ımız...

Ya doğmasaymış...
Ve adı "pembe zarflı"ya çıkacak kadar çok
ve hep de pembe zarflar içinde göndermeseymiş bize, yazdığı o güzel mektupları...
Biz onunla nasıl tanışacakmışız?..

İyi ki doğmuşsun sevgili Aslıhan :)
Annen, baban, kardeşlerin, bütün sevenlerin ve burada toplanmış olan kocaman AİLEMİZ adına doğum gününü tebrik ediyor ve güzelliğin sonsuz olanını diliyoruz...
:)

Yorumlar 

6 Ziyaretçi 09-12-2009 18:51
Bu sitede bir adaşımın olması çok güzel :) Gerçi benim han'ım yok ama olsun, Aslı'm var:) Sevgili Aslıhan; ömrün boyunca ne kadar güzellik dilersen Rabb'im sana onun bin mislisini versin. Doğum günün kutlu olsun, sevgiler...
Alıntı

5 Ziyaretçi 09-12-2009 13:39
Sevgili Pembe Zarflı, rengarenk bir ömür dilerim.
Sevgimle, selamımla...

SULTAN GÜL
Alıntı

4 Ziyaretçi 09-12-2009 01:03
Yeni yaşın pembelikler getirsin :)
Alıntı

3 Sultan Yürük 08-12-2009 23:58
Yeni yaşın hayırlı olsun Aslıhan'cım.

Esenlik ve mutluluklar içinde nice doğum günleri dilerim.

Sevdiklerinle birlikte inşallah.
Sevgim ve dualarımla...

SULTAN YÜRÜK
Alıntı

2 Ziyaretçi 08-12-2009 18:20
Bu güzel ve ince düşünce için teşekkür etmekten başka ne yapabilirim... Burada olmak bütün dertleri unutturuyor insana. İyi ki doğmuşum evet, iyi ki rastlamışım köşeme, iyi ki sizleri tanımışım ve son olarak iyi ki pembe pembe zarflı mektuplar yollamışım. :))

ASLIHAN
Alıntı

1 Ziyaretçi 08-12-2009 13:09
Pembe zarflım, Aslıhan'ım. Doğum günün kutlu olsun...
İyi ki doğdun.
YILDIZ
Alıntı

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval