Delikanlı Buğrahan :)

DELİKANLI BUĞRAHAN

Babamın küçük kardeşi Ahmet amcamın küçük oğlu Ahmet Erkul'un oğlu, yeğenim

Ahmet Buğrahan Erkul

14 Ağustos 2009 Cuma günü itibarıyla, artık delikanlı olduuu:))

Ahmet dedesini, Mehmet amcasını, annesi Derya ve minik kardeşi Ravza ile bütün sevenlerini tebrik ederiz...

Not: Ben şimdilik uzaktayım. Bu satırları yayınladığım sırada, Velimeşe sokaklarında konvoyu dolaşıyor. Sünnet fotoğraflarını ayrıca yayınlarım.
Muammer

Yorumlar 

2 Ziyaretçi 15-08-2009 09:33
Eyvallah, Muammer Abi, çok teşekkürler...

MEHMET
Alıntı

1 Ziyaretçi 14-08-2009 15:21
Allahü teala bağışlasın, mâşâallah ne diyelim. :-)

LALE
Alıntı

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval