Bedirhan Gökçe'nin sesinden "Sevdalar böyle mi yaşanmalıydı?"
Hem sevdalı hem yalnız nasıl oluyor insan?
Hem sevdalı hem ürkek, hem sevdalı hem karanlıklara tutsak?
Sevdalar böyle mi yaşanmalıydı?
Bedirhan Gökçe'nin, Kral FM'de yayınlanan "Bedirhan Gökçe ile 3. sayfa" programında; Muammer Erkul'un "SEVDALAR BÖYLE Mİ YAŞANMALIYDI?" isimli yazısını okuduğu ses kaydı...
| < Önceki | Ana Sayfa | Sonraki > |
|---|
Yorum ekle
MESAJ YAZMADAN ÖNCE:
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
- Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.
- Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.
- 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.
- 'Herkez' denmez 'herkes' denir.
- 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.
- 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.
- 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.
- 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.
- 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.
- 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.
- 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.
- 'v' yerine 'w' yazılmaz.
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Yorumlar
Düzeltirsek Bedirhan Gökçe'nin de teşekkürleri boşa gitmez diye düşünüyorum. Ayrıca yazıyı ulaştıran Saim kardeşimize de teşekkürler...
Yazan güzelin de kalemine ve gönlüne tabi ki... :)
(Muammer abi yazmasa, Bedirhan abi okuyamazdııı, di mi ama ;))
Yaşamaktayım bir sınırın ta en son noktasında. Ötesi karanlıklardan da karanlık.
Sensizlik böyle birşey...