Hatıralar Sokağı (TEŞEKKÜRLER - Tuğba)
Aman Allah'ım ben bulunmuşum hem de 20 gün önce...
'İnsanlar Mühimdir' demiştiniz bir yazınızda yıllar önce...
Ve yine geçenlerde 'anlamak zordur bu tıkırtıların senin mi yoksa benim mi içimden geldiğini...' demiştiniz... Yüreğimin sesinin telaffuzlarını sizde bulduğum için, sözünüzde durup insanları mühimsediğiniz, ilk gençliğimden bu güne, moral, motivasyon, güven ve ifade edebilme sanatını -en azından- bana öğrettiğiniz için, herşey için TEŞEKKÜRLER... TÜM KALBİMLE TEŞEKKÜRLER...
...
Belirtmem gereken önemli bir konu var... Ben lisedeyken, kompozisyon derslerinde, Stop kupürlerinden kopya çekerdim, hem de çok defa... Tamamını geçirmezdim kağıda ama, başlığını, bir kaç cümlesini aşırırdım. Beni affeder misiniz?
Ben yazmamıştım ilk o cümleleri ama bana ne benim de düşüncelerimdi... duygularımdı...
Uzuun yıllar geçti üzerinden... Bu gün çok sevdiğim bir öğrencimle 'Muhtar Çakmağı', 'Çirkin Postacı' ve 'Hala'dır Aradığın' isimli yazıları paylaştım. Aşırma yok, yazar sensin ama senin gibi ifade edemesem de senin gibi 'Kalbiyle Düşünen' biri olmanın mutluluğu var yüzümde... Tabi beni affedersen... :(
Tuğba

CEVAP:
Böyle hatıraları HATIRALAR SOKAĞI'mıza yazsanaaa, hepiniz yazabilirsiniz... :)
Ayrıca, böyle yaptın da sonunda ne oldu nasıl öğretmen oldun, öğrencilerle aramız nasıl, siteye girip çıkan yeni "Tuba"lar var mı aralarında?
Merak eder şimdi herkes...
M:)
| < Önceki | Ana Sayfa | Sonraki > |
|---|
Yorum ekle
Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
- Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.
- Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.
- 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.
- 'Herkez' denmez 'herkes' denir.
- 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.
- 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.
- 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.
- 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.
- 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.
- 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.
- 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.
- 'v' yerine 'w' yazılmaz.
'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)
Yorumlar
Sevgiler küp sevgiler...
Tuğba
(Sevgili Tuğba,
Ziyaretçi Defteri'nin mesaj butonu, oradaki son mesajın hemen sağ üstünde görülüyor, burada bir problem yok. Eğer problem devam ediyorsa, sitenin en alt sağ tarafında görülen iletişim adresine yazabilirsin. SİTE)
Tuğba