Vefâ Arşivi / http://vefacan.blogspot.com/

"Arz" mailinde diyor ki sevgili Elif Dervişoğlu:

"Merhaba ağabey...
İyisinizdir inşaallah... 
Bir meseleyi arz etmek istiyorum:
Yeni sayılabilecek bir arşiv blogu oluşturmaya çalışıyorum. Bloga, 'Muammer Erkul' kategorisi altında yazılarınızdan da ilâveler yapıyorum. Elbette kaynak vererek ekleniyor yazılarınız.
Teşrifinizi ümid ederim..."

Blogun anasayfasında ise, kuruluş gâyesi şu şekilde özetlenmiş:

"Vefâ Arşivi" Hakkında

Merhaba..
Hoşgeldiniz...
Arşiv oluşturmak fikri yeni değil aslında. Bir arşivimiz var hâlihazırda. Yeni olan, bunu internete taşımak…
“Hem aradığımızı bulalım, hem bir vesile uğrayanların istifâdesine sunalım.” düşüncesiyle karar verdim.
Faydalı olmasını temenni ediyorum.

Blogun ismi ve adresi:
Vefâ Arşivi
http://vefacan.blogspot.com/ 

Hayırlı olsun diyor, güzelliklere vesile olmasını temenni ediyoruz biz de...

Yorum ekle

MESAJ YAZMADAN ÖNCE:

Dikkat : Buraya yazdığınız yorumlar, onaylandıktan sonra yayınlanmaktadır. Yorumunuzda, gerekli görüldüğü takdirde değişiklik, düzeltme vb. yapılabilir. Yorumunuz hiç yayınlanmayabilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar:
  • Cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter.

• Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar.

• 'gelcem, gitcem, gidiyom' denmez 'geleceğim, gideceğim, gidiyorum' denir.

• 'Herkez' denmez 'herkes' denir.

• 'bU şEkiLDE' yazmak sadece okuyanı yorar.

• 'Yanlız' değil 'Yalnız' denir.

• 'ğ' harfi 'g' şeklinde yazılmaz.

• 'Dahi' anlamındaki 'de' ayrı yazılır. Yani 'Bende, sende' denmez, 'Ben de, sen de' denir.

• 'Geldimi?' yazılmaz 'Geldi mi?' yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. 'OKmi?' değil, 'Tamam mı?' denir.

• 'ahmet, belgin, duru' denmez. 'Ahmet, Belgin, Duru' denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır.

• 'ki' eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, ilgi zamiri ve yapım eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. Ayşe'ninki, evdeki, sabahki, dünkü, bir de baktim ki.. gibi.

• 'v' yerine 'w' yazılmaz.

'Vazgeçtim, yazmıyorum' demeyin. Öğrenmesi çok kolay ;-)

SİTEDE ARAMA

© muammererkul.com   Yayına başlangıç tarihi : 19 Ocak 2008    İletişim: muammer@muammererkul.com

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval